10/01/2017 - 08:17

Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και την Τρίτη

Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και την Τρίτη

Αττική: Κλειστά και αύριο θα παραμένουν όλα τα σχολεία των δημοτικών κοινοτήτων Βαρνάβα και Μαραθώνα, της τοπικής κοινότητας Γραμματικού, και το 2° Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης.

Αναλυτικά κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε: Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Σταμάτα, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Ωρωπό, Σκάλα Ωρωπού, Χαλκούτσι, Μαλακάσα

Περισσότερες πληροφορίες για τα σχολεία της Αττικής ΕΔΩ

Πάτρα: Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Πατρέων, κλειστά θα μείνουν αύριο το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Κάτω Καστριτσίου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Σελλών, το 65ο νηπιαγωγείο και το 59ο δημοτικό σχολείο, που βρίσκονται στην περιοχή της Βούντενης. Επίσης, αύριο, λόγω της πρόβλεψης για δημιουργία παγετού τις πρώτες πρωινές ώρες, η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ. στο 1ο το 2ο και το 3ο δημοτικό σχολείο Παραλίας και στο 1ο το 2ο το 3ο και το 4ο νηπιαγωγείο Παραλίας.

Καστοριά: Θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ξάνθη: Κλειστά και αύριο 10/1 τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη.

Κομοτηνή: Κλειστά και αύριο 10/1 τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης

Δήμος Καβάλας: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10/1 στην Καβαλα.

Εορδαία: Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας, λόγω των συνεχιζόμενων χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Βέροια - Αλεξάνδρεια: Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Κρήτη: Οι Δήμοι που θα κρατήσουν κλειστά τα σχολεία και την τρίτη 10 Ιανουαρίου είναι οι εξής:

Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης

Δήμος Μαλεβιζίου: Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μαλεβιζίου που βρίσκονται στην Τύλισο, στον Κρουσώνα, στο Μάραθος και στη Ροδιά, εξαιτίας του παγετού που δημιουργείται τις πρωινές ώρες και που καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνες τις μετακινήσεις. Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, όλα τα σχολεία του Δήμου αλλά και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά όχι μόνο την Τρίτη 10 Ιανουαρίου αλλά και την Τετάρτη 11 του μήνα.

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Λόγω του παγετού που έχει δημιουργηθεί, μετά την εκτεταμένη χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή, µε απόφαση του Δηµάρχου Μινώα Πεδιάδας, Ζαχαρία Καλογεράκη, κλειστά θα παραµείνουν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθµιας, Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, και ΕΠΑΛ στην ευρύτερη περιοχή του Δήµου.  Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Ηρακλείου: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, στις εξής περιοχές του Δήμου Ηρακλείου:  Γοργολαϊνη, Τέμενος, Βασιλειές, Άγιο Σύλλα και Άγιο Βλάση.
Στις υπόλοιπες περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης στον Δήμο Ηρακλείου: Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί οι οποίοι βρίσκονται εντός της πόλης του Ηρακλείου θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί στους οικισμούς Κυπαρίσσι, Ασίτες, Παλιανή, Δαφνές. Για την ημέρα επανέναρξης λειτουργίας των παιδικών σταθμών στις συγκεκριμένες περιοχές θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Νομός Ρεθύμνου: Κλειστά τα σχολεία σε όλο το νομό Ρεθύμνου αύριο Τρίτη, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυνβτή Εκπαίδευσης, Γιώργο Τερζάκη.

Δήμος Χερσονήσου: Τη διακοπή των μαθημάτων στις 10 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη, στις παρακάτω σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια τον Δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη.
Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά: Στην Δημοτική Κοινότητα  Μοχού,  ο Παιδικός Σταθμός,  το Νηπιαγωγείο,  το Δημοτικό,  το Γυμνάσιο    και το Λύκειο Μοχού.
Στην  Τοπική Κοινότητα Επισκοπής,  ο Παιδικός Σταθμός,  το Νηπιαγωγείο,  το Δημοτικό,  το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής.
Στη Δημοτική Κοινότητα Ανώπολης το Νηπιαγωγείο Ανώπολης.
Στη Δημοτική Κοινότητα Γουβών, το Νηπιαγωγείο Άνω Γουβών (Σκοτεινό).
Στην Τοπική Κοινότητα Σγουροκεφαλίου, το Δημοτικό Σχολείο Σγουροκεφαλίου
Στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών, το Νηπιαγωγείο Γωνιών
Στην Τοπική Κοινότητα Ελαίας το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Ελαίας.

Θεσσαλονίκη: Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία στον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχουν  προβλήματα με την έλλειψη υδροδότησης και παραμένουν χαμηλές οι  θερμοκρασίες των σχολικών αιθουσών παρά τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης λόγω του συνεχόμενου ολικού παγετού.

Με ανακοίνωση του και ο δήμος Πυλαία - Χορτιάτη, έκανε γνωστό πως και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία θα είναι κλειστά στο δήμο, λόγω των ίδιων προβλημάτων και στους άλλους δήμους σε συνδιασμό με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες  δυο ημέρες που αναφέρει συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις και συνθήκες παγετού σε ολόκληρο τον δήμο. Στον δήμο Πυλαία - Χορτιάτη οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. «Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.Ο δήμος συνεχίζει να βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή με ανοικτά το Δημαρχείο και τις δημοτικές του κοινότητες σε κάθε περιοχή του δήμου για την εξυπηρέτηση των δημοτών» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

Κλειστά και τα σχολεία στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης αύριο. «Αύριο Τρίτη 10/01/2017 τα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (δηλαδή τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά λόγω επιδείνωσης των δυσμενών καιρικών συνθηκών (θερμοκρασίες πολύ πιο κάτω από τους 0 Βαθμούς Κελσίου). Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

Δήμος Βόλβης: Την διακοπή των μαθημάτων λόγω έκτακτων – έντονων καιρικών συνθηκών για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της επικράτειας του Δήμου Βόλβης.

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ανακοινώθηκε πως μετά από σύσκεψη του δημάρχου με τις αρμόδιες αντιδημαρχίες και τις διευθύνσεις αποφασίστηκε όλα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καλαμαριά: Κλειστά θα παραμείνουν αύριο και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στην Καλαμαριά, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Θεοδόση Μπακογλίδη.

Δήμος Δέλτα: Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα, καθώς παραμένουν τα προβλήματα λόγω του παγετού. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου.

Βόρειο Αιγαίο: Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου και μετά από συνεννόηση με τους Δημάρχους και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Εκπαίδευσης, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα νησιά του Αγίου Ευστρατίου, της Ικαρίας, της Λέσβου, της Λήμνου και της Σάμου.

Χίος: Δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Βολισσού, Καρδάμυλων, Λαγκάδας, Συκιάδας, Καρυών, Θολοποταμίου, Αγίου Γεωργίου Συκούση και Λιθίου και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Βολισσού και Καρδάμυλων.

Οινούσσες: Δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εύβοια: Με απόφαση της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 10-01-2017 τα σχολεία.

Δράμα: Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 10/1/2017 τα σχολεία των Δήμων Δράμας, Δοξάτου, Προσοτσάνης, Κάτω Νευροκοπίου και Παρανεστίου, σύμφωνα με αποφάσεις των αντίστοιχων δημάρχων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σέρρες: Και αύριο Τρίτη τα σχολεία θα είναι κλειστά αφού ο Δήμαρχος Σερρών κ Πέτρος Αγγελίδης αποδέχθηκε τις εισηγήσεις των Διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (πλην του Δήμου Ν.Ζίχνης που αναμένεται αργότερα σχετική απόφαση).

Γρεβενά : Κλειστά την Τρίτη όλα τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Κλειστά επίσης θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους: Λαγκαδά (Δευτέρα και Τρίτη κλειστά), Πύδνας Κολινδρού (Δευτέρα και την Τρίτη κλειστά)

Λάρισα: Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία στον νομό Λάρισας, εξαιτίας του έντονου παγετού αλλά των προβλέψεων για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Δήμος Τυρνάβου: Με νέα απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλο το δήμο θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

Κιλελέρ: Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλου όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων του δήμου Κιλελέρ θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

Μυτιλήνη: Με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού και σε συνεννόηση με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Λέσβου, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, χιονοπτώσεων, παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών.

Καρδίτσα: Με αποφάσεις των δημάρχων Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των συγκεκριμένων δήμων θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, λόγω του παγετού και της αναμενόμενης χιονόπτωσης από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κιλκίς: Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Κιλκίς. Έδεσσα Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Έδεσσα, λόγω παγετού και εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

Ελασσόνα: Με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου τα σχολεία όλων των βαθμίδων της επαρχίας Ελασσόνας θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 10/01/2017 κλειστά.

Κορινθία - Δήμος Βέλου Βόχας: Θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα  νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Βέλου Βόχας.

Βοιωτία: Λόγω της κακοκαιρίας σας ενημερώνουμε ότι για αύριο Τρίτη 10-1-2017 : Α. Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία του Δήμου Αράχοβας και Τανάγρας, το Ειδικό Δ.Σχ Θήβας,το Ειδικό Ν/γ Θήβας , το ΕΕΕΚ Θήβας και το 2 ο Ν/γ Θήβας λόγω προβλήματος λειτουργίας του καυστήρα. Β. Θα λειτουργήσουν από τις 9:30 π.μ. τα σχολεία του Δήμου Λιβαδειάς. Γ. Θα λειτουργήσουν από τις 10:00 π.μ. τα σχολεία του Δήμου Ορχομενού και Θήβας. Δ. Θα λειτουργήσουν από τις 9:00 π.μ. τα σχολεία του Δήμου Αλιάρτου. Για τις περιπτώσεις Γ. και Δ. σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση μέχρι αύριο στις 8:00 π.μ.

Θήβα: Λόγω του παγετού και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν από ώρα 10.00.

Λαμία: Κλειστά, λόγω των καιρικών φαινομένων, θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων. Παράλληλα, θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

Βόλος: Κλειστά σχολεία και την Τρίτη στο Βόλο εισηγείται η Δευτεροβάθμια. Εισήγηση για τη μη πραγματοποίηση μαθημάτων στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Βόλου κατέθεσε στην αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου, Γεωργία Μποντού, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης.

Εβρος: Κλειστά και αύριο Τρίτη (10 Ιανουαρίου) θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον Έβρο, όπως ανακοινώθηκε από τους δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

Πιερία: Μετά από συνεννόηση των τριών Δημάρχων και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτρη Συριανίδη αποφασίστηκε όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Νομού Πιερίας να μην λειτουργήσουν λόγου ψύχους και παγετού και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

Κοζάνη: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, ενώ οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία στις 8 το πρωί.

Άργος Ορεστικό: Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία.

Φλώρινα: Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αιγιάλεια: κλειστά θα είναι τα σχολεία και την Τρίτη σε όλη την Αιγιάλεια

Χαλκιδική: Δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στους Δήμους Πολυγύρου, Νέας Προποντίδας και Αριστοτέλη εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Δήμος Αγράφων: Ανακοινώνεται πως με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός θα παραμείνουν κλειστά  και την Τρίτη 10/1/2017

Αλόννησος και Σκόπελος: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τρίτη.

Εύβοια-Κύμη / Αλιβέρι: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

Δήμος ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Π.Ε και Δ.Ε και την Τρίτη.

Φάρσαλα - Τέμπη: Με αποφάσεις των δημάρχων Τεμπών και Φαρσάλων, εξαιτίας του παγετού που επικρατεί και της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ώρες τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στους δύο δήμους θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη.

Αγιά: Με απόφαση του δημάρχου Αγιάς, εξαιτίας του ολικού παγετού και ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού και της ανάγκης προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές και Νησιωτικές Κοινότητες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.