14/09/2018 - 00:10

Πώς γίνεται το σώμα σας να είναι καλύτερο με παραπάνω κιλά - Εξηγεί η πιο fitness μαμά του κόσμου

Πώς γίνεται το σώμα σας να είναι καλύτερο με παραπάνω κιλά - Εξηγεί η πιο fitness μαμά του κόσμου

Πολλοί άνθρωποι αφήνουν όλη τους η ζωή και η ψυχολογία να εξαρτάται από τις ζυγαριές και τα κιλά τους. Είναι τρελό πώς ένας αριθμός μπορεί να επηρεάσει εντελώς τον τρόπο που αισθάνεστε για τον εαυτό σας, καθιστώντας σας να επαναξιολογήσετε ολόκληρη την αξία σας, αλλά συμβαίνει σε εκατομμύρια άτομα εκεί έξω κάθε μέρα.

Αλλά ξέρετε ότι η λέξη ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός; Αποδεικνύεται ότι το ίδιο μπορεί μερικές φορές να ειπωθεί και για το βάρος, λέει η διάσημη personal trainer και lifestyle blogger, Kelsey Wells.

 

27573860_150586255654414_1854733441539506176_n.jpg

 

 

Πριν μείνει έγκυος, η νεαρή μητέρα ζούσε με fast-food και αναψυκτικά. Αλλά μετά από τις ορμονικές αλλαγές που υπέστη το σώμα της αφότου γέννησε, συμβουλεύτηκε τον γιατρό της να ασκείται περισσότερο και πέντε χρόνια μετά κατέληξε να γίνει η δημοφιλέστερη "fitness μαμά" του κόσμου, με περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια οπαδούς να ακολουθούν κάθε βήμα της στα social media.

Ωστόσο, παρόλο που η Kelsey έχει περάσει δραματικές αυξομειώσεις βάρους τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ζυγαριά είναι ένας ανθυγιεινός τρόπος για να κρίνεις τον εαυτό σου και ήθελε να μοιραστεί αυτό το μήνυμα με τους οπαδούς της.

Για τον λόγο αυτό «ανέβασε» τρεις διαφορετικές εικόνες του εαυτού της σε διαφορετικά κιλά, μια στα 65 κιλά, μια στα 55 κιλά και ακόμα μία στα 63 κιλά – επισημαίνοντας ότι στην τελευταία της φωτογραφία αν και με παραπάνω κιλά σε σχέση με πριν- το σώμα της είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Στα 63 κιλά είναι εμφανώς πιο γυμνασμένη, με μυώδη γράμμωση, από όσο φαίνεται στα 55 κιλά.

 

gallery-1469565382-my-sweat-life.jpg

«Σταματήστε να ασχολείστε με την ζυγαριά. Σταματήστε να σκέφτεστε ότι το βάρος σας ισοδυναμεί με την πρόοδό σας και σταματήστε να αφήνετε το βάρος σας να επηρεάζει την αυτοπεπιθησή σας, όπως έγινε με εμένα», τονίζει η Wells.

Και συνεχίζει: «Ευχαριστώ τον Θεό γιατί τελικά έμαθα να μετράω την πρόοδό μου σε πιο σημαντικά πράγματα όπως στη δύναμη, στην ικανότητα, στην αντοχή, στην υγεία και στην ευτυχία». 

 

Because-weight-matters.jpg

 

 

MB-COMP-WORKOUT.jpg

 

 

kelsey-4-1024x627.jpg