12/02/2019 - 10:09

Πλέον μπορείς να διαγράψεις τα μηνύματα που έστειλες στο Messenger

Πλέον μπορείς να διαγράψεις τα μηνύματα που έστειλες στο Messenger

Ξέρουμε πολύ καλά ότι αρκετές φορές είχες ευχηθεί όπως και εμείς άλλωστε να μπορείς να σβήσεις το μήνυμα που έστειλες: Είτε το είχες μετανιώσει, είτε ήσουν μεθυσμένη, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο αποφάσισες εκ των υστέρων ότι δεν ήθελες να το είχες κάνει.

Δυστυχώς όμως για πολλά πολλά χρόνια δεν υπήρχε αυτή η επιλογή στο messenger και ότι έστελνες ήταν παντοτινό. Πλέον, η εφαρμογή μας επιτρέπει να το μετανιώσουμε και ενεργοποιεί τη λειτουργία unsend για να μπορούμε να πάρουμε πίσω ότι στείλαμε. Ανακουφιστικό. Πάμε να δούμε πως λειτουργεί:

Είναι λοιπόν απλούστατο, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα το μήνυμα το οποίο θέλετε να διαγράψετε και εκεί θα εμφανιστεί η επιλογή “Αφαίρεση για όλους” και “Αφαίρεση για εσάς”. To πατάτε και το μήνυμα αναλόγως διαγράφεται και για τους δυο ή μόνο για εσάς.

Ο μοναδικός περιορισμός που υπάρχει, είναι ότι η επιλογή της διαγραφής αυτής είναι διαθέσιμη μονάχα τα πρώτα δέκα λεπτά μετά την αποστολή του, οπότε αν το μετανιώσετε πρέπει τουλάχιστον να βιαστείτε. Mετά την πάροδο δέκα λεπτών μπορείτε να αφαιρέσετε το μήνυμα μόνον για τον εαυτό σας όχι και για τους δυο.

Επίσης η διαγραφή αφήνει τα “χνάρια” της, αφού το messenger στη θέση του διαγραμμένου μηνύματος ένα μήνυμα που λέει ότι “Ο χρήστης τάδε αφαίρεσε ένα μήνυμα¨κάτι που συμβαίνει και στο Viber αλλά δεν συμβαίνει στο instagram.

marieclaire.gr