16/06/2017 - 08:54

Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής : Στο Μηχανογραφικό το 2018

Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής : Στο Μηχανογραφικό το 2018

Nα συμπεριληφθεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο μηχανογραφικό δελτίο αίτησης των υποψηφίων φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.  

Αυτή η θέση διατυπώθηκε στη σημερινή Κοινή  σύσκεψη των Επιτροπών του ΤΕΙ Αθήνας ,και του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ παρουσία των δύο προέδρων των Ιδρυμάτων  Μιχάλη Μπρατάκου και Λάζαρου Βρυζίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια θέση έχει και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Οπως δήλωσαν   τόσο ο κ. Μπρατάκος όσο και ο κ. Βρυζίδης

Α . Η συνάντηση εργασίας των Επιτροπών, που έχουν συσταθεί από τις Διοικήσεις των δυο Ιδρυμάτων, προκειμένου να διαμορφωθεί κοινή πρόταση για τα νέα Τμήματα και Σχολές στο διάδοχο σχήμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.  πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό συνεργατικό κλίμα  .

Β. Το έργο των Επιτροπών αναμένεται να συνεχισθεί τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ακαδημαϊκό πλαίσιο λειτουργίας του νέου Πανεπιστημίου.

Γ. Γνώμονας της προσπάθειας είναι να συμπεριληφθεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο μηχανογραφικό δελτίο αίτησης των υποψηφίων φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.  

Και από τους δυο Προέδρους, τονίστηκε η ανάγκη εκσυγχρονισμού των γνωστικών αντικειμένων στη βάση της βιωσιμότητας των νέων Τμημάτων, των δικαιωμάτων του προσωπικού, των φοιτητών και των αποφοίτων των σημερινών δυο ΤΕΙ.