12/01/2018 - 09:36

Επίσκεψη Καμμένου στην 111 ΠΜ. «Στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης ερήμην μας απόφαση για την 32 ΤΑΞ/ΠΖΝ», αναφέρει ο Δήμος

Επίσκεψη Καμμένου στην 111 ΠΜ. «Στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης ερήμην μας απόφαση για την 32 ΤΑΞ/ΠΖΝ», αναφέρει ο Δήμος

    Επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης Ν. Αγχιάλου θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 10 το πρωί ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Παν. Καμμένος.

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί την 330 Μοίρα Κεραυνός και θα μιλήσει στο αμφιθέατρο της 111 Πτέρυγας σε αξιωματικούς της Μονάδας.

Ανοιχτή επιστολή του Δήμου Βόλου σε Π. Καμμένο – Σεβαστείτε τη βούληση της τοπικής κοινωνίας

Ο Δήμος Βόλου με ανοιχτή επιστολή του προς τον κ. Καμμένο, θέτει το θέμα της 32 Ταξιαρχίας και αναφέρει:

Στην πόλη μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιοποιήθηκε, θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να επισκεφθεί την 111 Πτέρυγα Μάχης.

Αφού τον καλωσορίσουμε σε μια πόλη που δοκιμάζεται σκληρά από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, με δεκάδες βιομηχανιών, βιοτεχνιών και επιχειρήσεων να βάζουν «λουκέτα» και την ανεργία να βρίσκεται στα ύψη, στην πρώτη, δυστυχώς, θέση πανελλαδικά, του ζητούμε να εγκαταλείψει κάθε σκέψη για μεταφορά της Ταξιαρχίας από το στρατόπεδο «Γεωργούλα» που θα αποτελέσει ένα ακόμη σκληρό πλήγμα στην τοπική μας κοινωνία.

Θα πρέπει ο κ. Υπουργός να σεβαστεί την ομόφωνη βούληση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, όπως αυτή εκφράζεται στο ψήφισμα που του έχει επιδοθεί, και να μην προχωρήσει σε καμία μονομερή ενέργεια και πράξη που δεν θα λαμβάνει υπόψη τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες που θα επέλθουν.

Οι πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας, που μάλιστα τίμησαν το κόμμα του κ. Καμμένου,  δίνοντας του στις προηγούμενες εκλογές και βουλευτική έδρα, έχουν κάθε δικαίωμα να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι αγωνίες και ανησυχίες τους στη λήψη της τελικής απόφασης, που δεν μπορεί να είναι απλώς προϊόν μιας στυγνής τεχνοκρατικής θεώρησης.

Η Δημοτική μας Αρχή είναι έτοιμη να μετάσχει σε ένα σοβαρό, ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο για την αναζήτηση της καλύτερης λύσης και η όποια απόφαση ερήμην μας, ως εκφραστών της βούλησης της τοπικής κοινωνίας, είναι προφανές ότι στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης.

πηγή: myvolos.net