11/01/2017 - 09:19

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου: Αύξηση τζίρου 70% σημείωσαν τα e-shops

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου: Αύξηση τζίρου 70% σημείωσαν τα e-shops

   Ως Ιδιαίτερα επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η “Eβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου” που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek eCommerce Association - GR.EC.A.).

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι:

Υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετείχε στη δράση “ Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου” (που πραγματοποιήθηκε από την 1 έως 7 Δεκεμβρίου 2016) αλλά και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 250 στο σύνολο τους σε σχέση με το 2015.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης, τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα είχαν την ευκαιρία να «συστηθούν» στο καταναλωτικό κοινό μέσω της παροχής ελκυστικών προσφορών, ενώ χιλιάδες καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να «βιώσουν» την ελληνική online αγοραστική εμπειρία.

Οnline

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., υπήρξε -και φέτος- ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους online καταναλωτές, οι οποίοι σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν & Ηλεκτρονικού Εμπορίου - ELTRUN αρχίζουν και εμφανίζουν σημάδια ωριμότητας και το αποδεικνύουν στην πράξη.

Πιο συγκεκριμένα, καταγράφηκε συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 69,59% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του 2015.